Hjem > Jobb for oss

Jobb for oss


Vi er avhengige av et nettverk av medisinske og ikke-medisinske profesjonelle for å gi livreddende nødhjelp der det trengs mest, og rekruttering foregår hele året.

Foto: Zahra Shouka/ Leger Uten Grenser

Hvert år jobber omtrent 39 000 lokale medarbeidere sammen med 3800 internasjonale feltarbeidere for å yte helsetjenester og humanitær hjelp til de med størst behov i over 70 land rundt om i verden. På det norske kontoret jobber vi med å samle inn penger, rekruttere internasjonalt personale og spre kunnskap om humanitære spørsmål.

Er internasjonalt arbeid med Leger Uten Grenser riktig for deg? Vi er alltid på utkikk etter kvalifisert medisinsk og ikke-medisinsk personell som er villig til å bruke sin kompetanse i arbeid for de som trenger det mest. Her finner du jobbeskrivelser til rundt tretti medisinske og ikke-medisinske profiler. Vi tar imot åpne søknader året rundt til alle de ulike profilene.

Før du søker, ønsker vi at du:

Hvis du - etter en ferdighetsbasert utvelgelsesprosess - blir ansatt, blir du lagt til i en pool av tilgjengelige feltarbeidere. Deretter vil du bli matchet til et prosjekt hvor det er behov for din profil. Du må derfor være klar for å reise ut i henhold til de humanitære behovene som er definert av Leger Uten Grenser, i alle områder hvor vi arbeider. Det er veldig viktig for oss at du har en sterk humanitær motivasjon og at du ønsker å gjøre en langsiktig forpliktelse med Leger Uten Grenser. Til gjengjeld garanterer vi deg et dynamisk og stimulerende arbeidsmiljø i et flerkulturelt team, samt en karriereutvikling over de ulike oppdragene.

Leger Uten Grenser kan bare ta imot søknader til feltarbeid fra norske statsborgere, eller andre som har arbeidstillatelse i Norge. For flyktninger kan vi bare ta imot søknader til feltarbeid hvis du har gyldig norsk reisebevis. Hvis du er islandsk kan du søke og gå igjennom rekrutteringsprosessen med Leger Uten Grenser Norge.

Ikke lovlig autorisert til å jobbe i Norge? Finn riktig MSF-kontor for din søknad.

 Akkurat nå har vi størst behov for 

 

 

 Finn din rolle i felt Medisinsk

Paramedisinsk

Ikke-medisinsk

Dette er møte for deg som ønsker å bli en feltarbeider.

Søknaden må være på engelsk

 

Ofte stilte spørsmål om feltarbeid.

Her kan du få en oversikt over jobbene og mulighetene som finnes i Norge.

  
STØTT OSS
Bli fast giver
Med private gaver kan vi hjelpe dem som trenger det mest, uavhengig av politikk og myndigheter.
ENGASJER DEG
Få nyhetsbrev
Få en dypere innsikt i vårt arbeid.

⇑  Til toppen