Honduras er at av landene i verden med høyest voldsstatistikk og Leger Uten Grenser bistår mange mennesker som har blitt utsatt for vold med helsehjelp.
I Guatemala jobber vi med kronisk nyresykdom og vi gir helsehjelp til mennesker som er på flukt gjennom landet, eller har blitt deportert tilbake.
I Brasil bistår vi sårbare grupper med tilgang til helsehjelp, og vi støtter opp covid-19-responsen flere steder i landet.
Det bor mange flyktninger og migranter i Frankrike, også mindreårige uten foresatte. Mange er tvunget til å leve under vanskelige forhold, uten et trygt sted å sove om natten.
I Belarus jobber vi hovedsaklig med helsemyndighetene i landet for bedre behandling for pasienter med multiresistent tuberkulose.
I Thailand jobber vi med å gi psykisk helsehjelp til sårbare grupper som er rammet av uroligheter sør i landet.
I Tadsjikistan jobber vi med landets helsemyndigheter med å diagnostisere og behandle barn og familiemedlemmene deres mot resistent tuberkulose.
Krigen i Syria har pågått siden 2011 og har ført til enorme medisinske behov. Millioner av mennesker er avhengig av humanitær hjelp, og over 13,5 millioner mennesker er tvunget på flukt enten i Syria eller til andre land.
Etter å ha jobbet i Russland i 32 år, fikk vi i 2024 beskjed om at vi ikke lenger får tillatelse til å fortsette.
I Malaysia gir vi helsehjelp og psykisk helsehjelp til rohingyaer og andre papirløse flyktninger.
Helsevesenet er mangelfullt og ofte er det ikke nok forsyninger av medisiner og mange sliter med å finne gratis behandling mot resistent tuberkulose.
Helsesystemet har nærmest kollapset og tilgang på helsehjelp og andre nødvendige tjenester er svært begrenset.