Mobirise

Et grenseløst skole-prosjekt


Vi i Leger Uten Grenser setter stor pris på at dere ønsker å belyse de glemte krisene og fremskrittene. På denne siden finner du relevant informasjon om skoleprosjektet, bilder dere kan bruke til prosjektet deres, tips og nyttige linker, forslag til oppgaver og hvordan delta i skoleprosjektkonkuransen.

Om Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. Vi hjelper dem som trenger det mest – uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor. 


Leger Uten Grenser gir nødhjelp til mennesker i krig, kriser og katastrofer, og andre som ikke har tilgang til grunnleggende helsetjenester. 


Ett av våre mest sentrale mandat er témoignage. Det betyr å bære vitne om det vi ser i felt. Vi varsler derfor om overgrep og glemte kriser vi ser med egne øyne – fordi færre dør når flere vet. Les mer om arbeidet vårt fra aktivitetsrapporten for 2016 eller på nettsidene våre. 

9792200

pasientkonsultasjoner utførte
Leger Uten Grenser  i 2016

71

land hadde Leger Uten Grenser
prosjekter i 2016

250300

fødsler assisterte Leger Uten Grenser
i 2016

Del denne siden

Kontakt 

Hvis dere ønsker å komme i kontakt med en feltarbeider om å svare på spørsmål rundt de glemte krisene eller fremskrittene? Ønsker du flere bilder/ videoer fra oss til oppgaven din eller har du noen spørsmål rundt arbeidet vårt eller oppgaven din er det bare å kontakte skoleprosjektkoordinator Luwam på glemte.kriser@legerutengrenser.no  / + 47 940 12 474. 

www.legerutengrenser.no

Følg Leger Uten Grenser