build your own website

Et grenseløst skoleprosjekt


Hver høst arrangerer Leger Uten Grenser Et grenseløst skoleprosjekt som skal skape oppmerksomhet rundt glemte kriser og glemte fremskritt. Her finner du relevant informasjon om skoleprosjektet, besøk av feltarbeider, forslag til oppgaver og hvordan konkurrere om årets Témoignage-pris. 

Om Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. Vi hjelper dem som trenger det mest – uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor. 


Leger Uten Grenser gir nødhjelp til mennesker i krig, kriser og katastrofer, og andre som ikke har tilgang til grunnleggende helsetjenester. 


Ett av våre mest sentrale mandat er témoignage. Det betyr å bære vitne om det vi ser i felt. Vi varsler derfor om overgrep og glemte kriser vi ser med egne øyne – fordi færre dør når flere vet. Les mer om arbeidet vårt fra aktivitetsrapporten for 2016 eller på nettsidene våre. 

979220

pasientkonsultasjoner utførte
Leger Uten Grenser  i 2016

71

land hadde Leger Uten Grenser
prosjekter i 2016

250300

fødsler assisterte Leger Uten Grenser
i 2016

Del denne siden

Kontakt 

Har dere noen spørsmål angående skoleprosjektet er det bare å ta kontakt på glemte.kriser@legerutengrenser.no  / + 47 940 12 474. 

www.legerutengrenser.no

Følg Leger Uten Grenser