Hjem > Stott oss > Bedrift > Gi en meningsfull julegave fra din bedrift

Gi en meningsfull julegave til dine ansatte i år

Gi en meningsfull julegave fra din bedrift

For prisen av én vinkaraffel, kan vi kjøpe 166 meslingvaksiner.

Din bedrift kan bidra til å gi livreddende medisinsk hjelp der behovet er størst. Leger Uten Grenser drar dit nøden er størst, og hjelper de som trenger det mest - uavhengig av politiske hensyn og mediedekning. Det er mulig takket være støtte fra private givere og bedrifter som din.

Gi en julegave som redder liv i år!

 

eller

 
 

 

Julegave til ansatte

En økende bevissthet rundt humanitære kriser og konflikter, gjør at stadig flere ansatte ønsker seg en meningsfull julegave fra sin arbeidsgiver. Støtt Leger Uten Grensers arbeid som en verdig julehilsen til dine ansatte, samtidig som din bedrift bidrar til å redde liv og lindre nød der behovet er størst. Sammen redder vi liv.

Som takk for gaven kan dere få digitale julekort å sende til deres ansatte, og et diplom til å henge opp i lokalene deres. Bidrag over 50.000,- gir mulighet til å få et inspirerende foredrag fra en av våre feltarbeidere.

 

eller

 
 

 

Julehilsen til samarbeidspartnere og kunder

Takk samarbeidspartnere og kunder for året som har gått, samtidig som du redder liv og viser at din bedrift tar samfunnsansvar

Dere kan få tilsendt digitale julekort, og et diplom til å henge opp i lokalene deres. Bidrag over 50.000,- gir mulighet til å få et inspirerende foredrag fra en av våre feltarbeidere.

 

Firmagaver som gir skattefradrag

Dersom ditt firma gir gaver som overgår 500,- i løpet av et år, har bedriften rett på skattefradrag for gavene. Det gjelder også julegaver bedriften kjøper til ansatte eller samarbeidspartnere, som støtte til Leger Uten Grenser.

Gi en julegave via kontonummer

Ønsker du ikke å gi en gave via nett, kan du overføre penger direkte til vår julekonto 5010.06.00444.

 

Snakk med oss om julegave

Vi besvarer alle spørsmål du har omkring julegave eller andre bidrag fra din bedrift.

 

Mari Kaupang
Tlf: (+47) 984 19 980
E-post: bedrift@legerutengrenser.no