free html web templates

BILDER OG VIDEOER

Fra 1. september vil du finne bilder og videoer du kan bruke i forbindelse med skoleprosjektet. Husk alltid å kreditere fotograf og fortelle hvem som er avbildet. 

Mobirise

Intro with Image

Her har vi laget en dropbox-mappe hvor dere kan finne bilder, videoer og annet materiale dere kan bruke til prosjektet deres. Dette kan også brukes til å sende inn til lokalmedia, men husk å få med navn på fotografen og bildetekst. Det finner dere ved å høyreklikke på bildet og trykke på egenskaper / properties, og så finne details.

Vær varsom når dere bruker bilder av pasienter på sosiale medier og ta gjerne kontakt om dere ønsker mer materiale. Vi har også laget en egen skoleprosjekt-logo dere kan laste ned her.

Hvis dere ønsker noe mer eller har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med vår skoleprosjektkoordinator på glemte.kriser@legerutengrenser.no
eller benytt kontaktskjema. 


Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. Vi hjelper dem som trenger det mest – uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor.

Følg Leger Uten Grenser

upartisk // nøytral // uavhengig