mobirise.com

Multimedia-materialet til skoleprosjektet

Her finner dere bilder og annen relevant informasjon dere kan bruke til skoleprosjektet deres. Det er også vedlagt et dokument med bildeinformasjon og en pasienthistorie fra hver krise og framskritt.
Les deg gjerne opp om kilde- og bildebruk. 

Her kan du finne bilder dere kan bruke til prosjektet deres, samt et dokument med nyttig informasjon angående de ulike krisene / fremskrittene. Hvis dere ønsker noe mer eller har noen spørsmål, gjerne ta kontakt med skoleprosjektkoordinator Luwam på

glemte.kriser@legerutengrenser.no / 940 12 475

Nyttige linker

Leger Uten Grensers nettside

www.legerutengrenser.no

På Leger Uten Grensers norske nettside finner du mye informasjon om hva vi gjør i felt, hvor vi har prosjekter og hvor behovene er størst. Her vil dere finne mye relevant informasjon om de glemte krisene under prosjektperioden deres. Det er fakta, tall og statistikker fra alle landene vi jobber i, og siden oppdateres jevnlig med aktuelle nyheter. GJerne også sjekk ut vår internasjonale side og les om arbeidet vårt i aktuelle land i aktivitetsrapporten for 2016. 

Ordliste

Leger Uten Grensers egen ordliste

Vi har laget en ordliste som dere kan bruke når dere gjør research til prosjektet deres.

Her forklarer vi blant annet hva sovesyken er, hvordan det kan behandles og symptomene på sykdommen. Ordlista inneholder også medisinske begrep som intravenøs og nevrologiske sykdommer. 

FNs egen side om flyktninger i verden

http://www.unhcr.org/

FNs høykommissær for flyktninger har en egen nettside som holder deg oppdatert på de siste statistikkene for flyktningsituasjonen i verden. Jobber du med en glemt krise som omhandler flyktninger, er dette siden å sjekke jevnlig. På engelsk heter de UNCHR.

Verdens Helseorganisasjon

http://who.int/en/

Verdens Helseorganisasjon har mye statistikk og informasjon rundt global helse. Her kan du finne mye relevant informasjon til prosjektet ditt. WHO er det engelske navnet på organisasjonen som står for World Health Organization.

Følg Leger Uten Grenser