Varner


Hovedsamarbeidspartner siden 2021


I 2021 signerte Varner en hovedsamarbeidsavtale med Leger Uten Grenser.

Varner er et av Skandinavias største motekonserner og består av motekjedene Bik Bok, Carlings, Cubus, Dressmann, Dressmann XL, Junkyard, Volt og Levi’s Store. Med Varner sine 8500 medarbeidere, 6 nettbutikker og 1200 fysiske butikker sikrer Varner høy dekningsgrad ut mot befolkningen, og er med på å synligjøre Leger Uten Grenser sitt arbeid.

Sammen planlegger vi for et langvarig samarbeid, og ønsker å inkludere både Varners ansatte og kunder på denne reisen. Målet med samarbeidet er å sammen skape engasjement og driv mot et større mål: Å bidra til livreddende behandling for mennesker som er berørt av krig, katastrofe og konflikt.

– Vi i Varner er stolte av å kunne bidra til det viktige arbeidet Leger Uten Grenser gjør, sier Julie Varner, Concept and Collaboration Manager / Owner.

Kampanjer til inntekt for Leger Uten Grenser

I 2022 gjennomførte kjedene i Varner flere kampanjer i butikk. Med en kjempeinnsats fra alle Varners butikkansatte og deres kunder, ble det samlet en betydelig sum til Leger Uten Grenser!


BIKBOK

Bikbok har gjennomført rund opp kampanje i butikk, som gjennom året har samlet inn en betydelig sum til Leger Uten Grenser.

Eksempel på rund opp-kampanjen hos BikBok.

Eksempel på rund opp-kampanjen hos BikBok.Carlings

En av flere kampanjer i 2022 stod Carlings for. Sammen laget vi disse flotte t-skjortene hvor 100 kroner fra hver solgt t-skjorte gikk direkte til Leger Uten Grenser. T-skjortene kom med to ulike print som er hentet fra Leger Uten Grensers arkiv.t-skjorter
t-skjorter

Den sorte t-skjorten med påskriften «Medicines should not be a luxury», er en kampanje som først ble brukt av Leger Uten Grenser i 1996 for å kaste lys på lettere tilgang til effektive og rimelige medisiner. Printet på den hvite t-skjorten fra samarbeidet vårt, er en kampanje fra Leger Uten Grenser i Belgia, laget for å skape bevissthet rundt helsekrisen i landet.

Cubus

Dette gavesettet til nyfødt i myk bomullsblanding laget og solgte Cubus til inntekt for Leger Uten Grenser. Settet inkluderer matchende body, lue, pysjamas og bukse. For hvert solgte gavesett doneres 100,- til Leger Uten Grenser.

Cubus gavesett

Volt

Ved å kjøpe et par Taktil sokker hos Volt bidrar kunden med 5 kr til Leger Uten Grenser.

Taktil sokker

Dressmann

Under en kampanje i 2022 bidro Dressmann med 10 kroner til Leger Uten Grenser for hvert solgte slips.

1 slips = 3 vaksiner

Kontakt oss

Har du spørsmål om samarbeid eller annet vedrørende å støtte som bedrift?
Kontakt vår næringslivsavdeling.Mari Kaupang
Næringslivsansvarlig
Mari Kaupang
E-post: mari.kaupang@legerutengrenser.no
Telefon: (+47) 984 19 980
Marina Staubi
Næringslivsrådgiver
Marina Staubo
E-post: marina.staubo@oslo.msf.org
Telefon: (+47) 913 54 636