Thommessen


Hovedsamarbeidspartner siden 2016


Thommessen er et ledende norsk forretningsadvokatfirma og har siden 2016 støttet Leger Uten Grenser med finansiell og juridisk probono-bistand.

Noen av aktivitetene og prosjektene Thommessen gjør som samarbeidspartner

Vannflasker til inntekt for Leger Uten Grenser

Thommessen og Leger Uten Grenser har laget co-brandede vannflasker som Thommessen har solgt internt. Medarbeiderne bestemte selv hvor mye de ville betale for flasken, og alle inntekter gikk til Leger Uten Grensers arbeid. I 2019 ble beløpet på nesten 120.000 kroner. Thommessen planlegger nå en ny internkampanje for 2020.

Thommessen- og Leger Uten Grenser-vannflaske

Samler inn penger gjennom eksterne evalueringer

For kontinuerlig å forbedre og evaluere prosjektene sine, ber Thommessen sine klienter om å evaluere prosjektet ved ferdigstillelse. For hvert mottatte svar går 500 kroner til Leger Uten Grenser. Med dette som motivasjon har antall utsendte evalueringer aldri vært større enn i 2019, noe som resulterte i en sjekk til Leger Uten Grenser på over 100.000 kroner!

Thommessen overrakk sjekk på over 100.000,-

Probono-bistand

Thommessen har en ambassadørgruppe bestående av engasjerte advokater som bistår Leger Uten Grenser med juridisk rådgiving. Flere av Thommessen-medarbeiderne har fått mulighet til å bli ytteligere kjent med Leger Uten Gensers arbeid gjennom besøk på hovedkontoret i Brüssel. Representanter fra Thommessen har også vært med Leger Uten Grenser til Libanon.

Topper CSR-undersøkelse blant jussstudenter

TNS Sifo Prospera er en årlig uavhengig employer brandingundersøkelse blant jusstudentene ved UiB, UiO og UiT. Rundt 300 studenter evaluerer de 14 største forretningsadvokatfirmaene i Norge på en rekke ulike områder.

Thommessen har tatt førsteplassen i kategorien CSR (samfunnsansvar) både i 2018 og i 2019.

Vil du vite mer? Se Sverre Tyrhaug, Managing Partner i Thommessen, fortelle mer om hvorfor advokatfirmaet velger Leger Uten Grenser som hovedsamarbeidspartner i filmen under.

Kontakt oss

Har du spørsmål om samarbeid eller annet vedrørende å støtte som bedrift?
Kontakt vår næringslivsavdeling.Mari Kaupang
Næringslivsansvarlig
Mari Kaupang
E-post: mari.kaupang@legerutengrenser.no
Telefon: (+47) 984 19 980
Marina Staubi
Næringslivsrådgiver
Marina Staubo
E-post: marina.staubo@oslo.msf.org
Telefon: (+47) 913 54 636