SmoothieXChange


Samarbeidspartner siden 2018


SmoothieXchange har siden 2005 servert det norske folk smoothies av frukt, bær, grønnsaker og superfood. Siden 2018 har de også vært Leger Uten Grensers samarbeidspartner.

Leger Uten Grenser møter pasienter som lider av underernæring i nærmest alle prosjektene våre. Barn under fem år, gravide og ammende kvinner er spesielt utsatt for underernæring. Når barn lider av underernæring, svekkes immunforsvaret og risikoen for å dø før de fyller fem år øker betraktelig. Eldre og kronisk syke er også spesielt utsatt for underernæring.

Som tilbyder av smoothies stappfulle av næringsstoffer, er SmoothieXchange naturlig nok brennende opptatt av ernæring. Samarbeidet har derfor som formål å sammen kjempe mot underernæring i Leger Uten Grensers prosjekter, samt å engasjere både ansatte og kunder i tematikken gjennom kampanjer.

SmoothieXchange-ansatt i Leger Uten Grenser-overdel

Kampanje: Boost smoothien og redd liv

I desember 2019 gjennomførte vi vår første kampanje i samarbeid med SmoothieXChange. Gjennom hele måneden kunne kunder "booste" sin smoothie og gi 10,- til Leger Uten Grenser. SmoothieXChange doblet beløpet i kampanjeperioden.

Kontakt oss

Har du spørsmål om samarbeid eller annet vedrørende å støtte som bedrift?
Kontakt vår næringslivsavdeling.Mari Kaupang
Næringslivsansvarlig
Mari Kaupang
E-post: mari.kaupang@legerutengrenser.no
Telefon: (+47) 984 19 980
Marina Staubi
Næringslivsrådgiver
Marina Staubo
E-post: marina.staubo@oslo.msf.org
Telefon: (+47) 913 54 636