Hennig-Olsen Is


Hovedsamarbeidspartner siden 2019


Hennig-Olsen Is lager ikke bare Norges beste is, men er også Leger Uten Grensers nyeste hovedsamarbeidspartner. Hennig-Olsen Is bidrar til Leger Uten Grensers livreddende nødhjelpsarbeid økonomisk, og jobber samtidig med et internt prosjekt der ansatte utfordrer egne grenser for å skape et enda bedre arbeidsmiljø og samle inn penger.

Blant de ansatte hos Hennig-Olsen Is finner man mennesker fra alle verdenshjørner, og mange har tidligere levd i krigs- og konfliktområder. Et viktig premiss for samarbeidet er et felles verdigrunnlag om at solidaritet ikke kjenner grenser.

Uten Grenser: Ansatte fullfører utfordringer og samler inn penger

Henning-Olsen Is Uten Grenser-logo Hennig-Olsen Is ønsker å sette søkelys på «de glemte krisene» – kriser millioner av mennesker lider i, men som ingen snakker om. Alle Hennig-Olsen Is-ansatte utfordres til å teste sine egne grenser gjennom internprosjektet Uten Grenser.

I team utfordres de til ulike aktiviteter, som å bestige en fjelltopp eller invitere en kollega man ikke kjenner så godt på middag. Jo flere aktiviteter de fullfører, jo flere poeng til teamet, jo mer penger går til Leger Uten Grenser.

Filmen nedenfor én av flere kampanjefilmer som brukes i Uten Grenser-prosjektet.


– Vi ønsker å bidra til at flere får vite om disse krisene og det viktige arbeidet Leger Uten Grenser gjør. Vi deler nå øyenvitneskildringer fra leger og sykepleiere, historier om overgrep og lidelse, men også om håp og muligheter. Fellesnevneren er historier som angår oss alle som medmennesker. Vi håper at mange ser filmene og bidrar til å dele historiene, sier Paal Hennig-Olsen.

Om Hennig-Olsen Is

Hennig-Olsen Is har siden 1924 holdt håndverkstradisjonene i hevd, og er en av få gjenværende familiebedrifter i næringsmiddelindustrien. I dag produserer iskremfabrikken nesten 30 millioner liter iskrem og frosne desserter i året. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet.

Ansatt ved fabrikken til Hennig-Olsen Is
Foto: SogBN reklamebyrå.


Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960, og har siden den gang vært under kontinuerlig utvikling med det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon. Hennig-Olsen Is har i dag ca. 250 årsverk og har i tillegg til hovedkontoret i Kristiansand regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.

Les mer på www.hennig-olsen.no.

Kontakt oss

Har du spørsmål om samarbeid eller annet vedrørende å støtte som bedrift?
Kontakt vår næringslivsavdeling.Mari Kaupang
Næringslivsansvarlig
Mari Kaupang
E-post: mari.kaupang@legerutengrenser.no
Telefon: (+47) 984 19 980
Marina Staubi
Næringslivsrådgiver
Marina Staubo
E-post: marina.staubo@oslo.msf.org
Telefon: (+47) 913 54 636