https://mobirise.com/

SEND SMS MOR TIL 2177

(200 kroner)

Hjelp oss å redde barn og mødre på Castor sykehus 

Barnelege Monica Thallinger fra Fredrikstad er på jobb på Leger Uten Grensers sykehus i Bangui, hovedstaden i Den sentralafrikanske republikk. Hun jobber på sykehuset Castor som tar imot rundt 20 barn hver dag. Den sentralafrikanske republikk er et land preget av konflikt og vold. Svært mange i landet har ikke tilgang til grunnleggende helsehjelp.

FØLG LEGER UTEN GRENSER PÅ SNAPCHAT

Monica oppdaterer daglig fra sykehuset Castor i Den sentralafrikanske republikk. Ta bilde av ikonet til høyre når du er inne på Snapchat for å følge oss!

Leger Uten Grensers mor- og barnsykehus, Castor i Den sentralafrikanske republikk, åpnet i 2014. Sykehuset har 80 senger og 30 kuvøser. Vi tilbyr gratis helsetjenester av høy kvalitet til våre pasienter, og sykehusets fokus er på svangerskap, fødsler og spedbarn. I tillegg har vi et legeteam som hjelper ofre for seksuell vold. Siden januar 2015 har aktivitetene våre på Castor økt kraftig. Nå tar vi imot rundt 20 barn hver eneste dag, hvorav rundt 10 % krever keisersnitt. Du kan hjelpe oss å holde sykehuset åpent mens konflikten raser.

Leger Uten Grenser er til stede i hele Den sentralafrikanske republikk, og jobber for at så mange som mulig skal kunne få tilgang til grunnleggende helsehjelp, til tross for konflikt, vold og dårlig infrastruktur i landet.  

Vi har jobbet i Den sentralafrikanske republikk siden 1997. Den alvorlige og pågående konflikten startet opp sent i 2012, og siden 2013 har vi doblet vår medisinske assistanse. Landet har knappe 5 millioner innbyggere, men hele 2,2 millioner av dem trenger humanitær hjelp. I tillegg er nesten én million internt fordrevet eller har flyktet til andre land.

SEND SMS MOR TIL 2177

(200 kroner)

Vil du vite mer om feltarbeid?

DEL DENNE SIDEN!

ADRESSE
Postboks 8813 Youngstorget
0028 OSLO

KONTAKTINFO
E-post: epost@legerutengrenser.no
Tlf.nr.Giverservice: 08898
Tlf.nr. resepsjonen: 23316600