Testament

 

Din viktigste arving kan være en du aldri har møtt

Det finnes mange gode grunner til å skrive testament. Du får en mulighet til å gi framtidige gaver til mennesker som står deg nær - eller som du aldri har møtt.
 
Testamentariske gaver til Leger Uten Grenser gjør det mulig for oss å gi medisinsk hjelp til dem som trenger det mest - over hele verden. Tusen takk for at du vurderer å støtte vårt arbeid. Sammen redder vi liv.
 
Nedenfor finner du et eksempel på et testament som du eventuelt kan bruke som utgangspunkt når du skal utforme ditt eget. Du kan gjøre de fleste vurderingene av hvem du vil tilgodese selv, men det er ofte fornuftig å konferere med en advokat for å sikre at testamentet blir gyldig, lovlig i forhold til pliktdelsregler og praktisk gjennomførbart.
 
 

Ønsker du å tilgodese Leger Uten Grenser i ditt testament eller har spørsmål, kan du avtale et uforpliktende møte med testamentansvarlig Ane Nustad. Trenger du hjelp med utarbeidelsen, kan vi videreformidle kontakt med en av våre samarbeidspartnere innen arverett. Send en epost til testament@legerutengrenser.no og vi kan be en av advokatene ringe deg for gratis juridisk bistand. 

Konto for testamentariske gaver: 15030765262
 
Fyll inn skjema under hvis du ønsker mer informasjon eller ønsker at vi skal ta kontakt med deg: