Gaven som redder liv

For mange er det blitt vanlig å gi et bidrag til Leger Uten Grenser i forbindelse med bryllup, fødselsdager og jubileer, navnefester eller andre merkedager. En slik gave er et godt og livsviktig alternativ i forbindelse med en merkedag. Med små og store bidrag fra familie og venner kan du støtte Leger Uten Grenser. Samtidig hedrer du ikke bare ett, men flere mennesker på en fin måte. 
 
Ring oss på 08898, eller send en epost til: merkedag@legerutengrenser.no
 

Informasjon til deg som skal feire

Hvis du planlegger en fering der du ønsker deg gaver til Leger Uten Grenser, er det fint om du tar kontakt med oss enten på e-post eller telefon slik at vi kan registrere det hos oss. Ta også kontakt med oss dersom du ønsker at vi sender en informasjonspakke i forkant av feiringen. Vi kan også være behjelpelige med tilretteleggelse, bøsser, klistremerker til invitasjoner m.m.
 
Det er opp til deg hvordan du arrangerer innsamlingen, enten du har en kurv eller lignenede under selskapet ditt, eller om du informerer om det allerede i invitasjon.
 
Vi sender deg i etterkant av feiringen et takkebrev over hvem som har gitt gaver og totalbeløp som er kommet inn. Det er derfor viktig at vi har din adresse.
 
Ønsker du å starte egen innsamling på nett? Klikk her

Informasjon til giver

En gave til Leger Uten Grenser kan gis på to måter:

Betal med kort her

Overfør til konto 50050636728. Husk å merke innbetalingen med navn på jubilanten og giver(e) av gaven.